✔ Snel een positief resultaat 

✔ Updates over elke ontwikkeling

✔ Positief resultaat in meer dan 85% dossiers

Wanbetaler in Limburg aanpakken

Als je als bedrijf te maken hebt met een wanbetaler, is het aangeraden om ons incassobureau uit Houthalen-Helchteren (Limburg) in te schakelen voor een snelle oplossing. Incasso GeKa heeft ruim 10 jaar ervaring in het versturen van aanmaningen en het opstellen van afbetalingsplannen om openstaande schulden te innen. We stellen onze dienstverlening graag tot je beschikking voor een snel en positief resultaat.

 


Neem contact op voor meer informatie

Bel: 011 98 82 58

Hoe zorgen we dat een wanbetaler zijn kosten aan je bedrijf in Limburg betaalt?


Heeft je bedrijf in Limburg of omgeving te maken met een klant die niet betaalt? Dan start ons incassobureau uit Limburg een gepaste procedure op, hetzij een minnelijke of gerechtelijke schikking, waardoor je snel het geld van de wanbetaler ontvangt. Zo sturen we een aanmaning tot betalen en proberen we eerst via een minnelijke schikking en afbetalingsplan overeen te komen met de wanbetaler. Als je klant die minnelijke schikking niet betaalt aan ons bureau uit Limburg, start een jurist van ons bedrijf de procedure op voor een gerechtelijke schikking. Bij elke stap die we ondernemen ontvang je van ons een update, zodat je altijd weet hoe het is gesteld met je dossier. Bovendien verhalen we de bijkomende kosten die we maken als incassobureau uit Limburg op de wanbetaler.


Contacteer ons
 

Succes in slechts enkele stappen

1

REGISTRATIE

Incasso GeKa maakt uw account aan en bezorgt u de login van ons platform.

2

ONLINE INGAVE DOSSIER

Eenmaal uw account geactiveerd, kunt u onmiddellijk via ons gebruiksvriendelijk online platform 24/7 uw dossiers en onbetaalde facturen beheren. Hier kan u tevens de status en ondernomen acties van elk dossier opvolgen.

3

MINNELIJKE INVORDERING

Van zodra uw vordering in het online platform wordt ingegeven, start Incasso GeKa met een minnelijke invordering. We treffen eventueel een afbetalingsregeling of trachten te bemiddelen in een discussie.

4

GERECHTELIJKE INVORDERING

Indien de minnelijke invordering zonder resultaat blijft, starten onze juristen de procedure tot gerechtelijke invordering op.

5

RESULTAAT

Na positieve afronding van het minnelijk of gerechtelijk traject wordt het factuurbedrag van uw dossier op uw rekening overgeschreven.

 

Waarom kiezen voor ons bedrijf uit Limburg als je een wanbetaler hebt?


Een klant die zijn rekeningen aan je bedrijf in Limburg niet betaalt, bezorgt je veel last. Naast de gebruikelijke kopzorgen rond administratie, krijg je potentieel te maken met cashflowproblemen. Laat je ons echter afrekenen met de wanbetaler, besteed je ook die zorgen uit zodat jij meer tijd hebt voor je corebusiness. Wij doen al het nodige: van een aanmaning sturen en bemiddelen bij een geschil tot de deurwarader inschakelen. Als ervaren incassobureau in Limburg geloven we bovendien in de kracht van het menselijke aspect, waardoor we ook een klant die niet betaalt altijd met het nodige respect behandelen en toch assertief blijven. Onze aanpak loont: meer dan 85% van onze dossiers eindigt in een positief resultaat.

Maak snel een afspraak

Schakel onze expertise in en laat ons incassobureau uit Houthalen-Helchteren (Limburg) het nodige doen om een wanbetaler te doen betalen. Blijft niet bij de pakken zitten als je bedrijf in regio Limburg een klant heeft die niet betaalt, maar doe een beroep op ons. Maak je graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en de nodige procedures zo snel mogelijk op te starten? Stuur dan een mail naar info@incassogeka.be of vul het contactformulier in. Dan bellen we je spoedig op. Op onze blog vind je alvast meer informatie over onze diensten.Laatste nieuws