✔ Snel een positief resultaat 

✔ Updates over elke ontwikkeling

✔ Positief resultaat in meer dan 85% dossiers

Laat je openstaande facturen innen

Schakel een professioneel incassobureau in om openstaande facturen van een klant of leverancier te innen. Door Incasso GeKa uit Houthalen-Helchteren te Limburg in te schakelen om een openstaande factuur van een wanbetaler te innen, kan jij je weer richten op je corebusiness wetende dat een expert jouw dossier professioneel en snel afhandelt. Bij ons profiteer je van een nauwe opvolging en een assertieve, maar zeer respectvolle benadering, en dat loont! Meer dan 85% van onze dossiers kent namelijk een positieve afloop.


Neem contact op voor meer informatie

Bel: 011 98 82 58

Openstaande facturen laten innen door ons ervaren incassobureau uit Limburg


Helaas krijgen veel Belgische bedrijven, ook in Limburg, te maken met openstaande facturen die ze zelf niet kunnen innen omdat een klant of leverancier weigert te betalen. Het beste dat je doet bij een wanbetaler die een openstaande factuur weigert te betalen, is ons incassobureau inschakelen. Wij kunnen namelijk de nodige stappen ondernemen en procedures opstarten zodat jij toch je geld ontvangt. De eerste stap is een duidelijke, assertieve aanmaning per aangetekende zending opsturen naar je klant. Weigert de wanbetaler ook dan nog de openstaande factuur te betalen? Dan ondernemen we de volgende stap: we onderzoeken of een minnelijke schikking, en eventueel een betalingsplan, mogelijk is om de openstaande facturen te innen. In veel gevallen bereiken we hier een overeenkomst zodat jij je geld snel op je rekening krijgt.


Contacteer ons
 

Succes in slechts enkele stappen

1

REGISTRATIE

Incasso GeKa maakt uw account aan en bezorgt u de login van ons platform.

2

ONLINE INGAVE DOSSIER

Eenmaal uw account geactiveerd, kunt u onmiddellijk via ons gebruiksvriendelijk online platform 24/7 uw dossiers en onbetaalde facturen beheren. Hier kan u tevens de status en ondernomen acties van elk dossier opvolgen.

3

MINNELIJKE INVORDERING

Van zodra uw vordering in het online platform wordt ingegeven, start Incasso GeKa met een minnelijke invordering. We treffen eventueel een afbetalingsregeling of trachten te bemiddelen in een discussie.

4

GERECHTELIJKE INVORDERING

Indien de minnelijke invordering zonder resultaat blijft, starten onze juristen de procedure tot gerechtelijke invordering op.

5

RESULTAAT

Na positieve afronding van het minnelijk of gerechtelijk traject wordt het factuurbedrag van uw dossier op uw rekening overgeschreven.

 

Gerechtelijke stappen om je openstaande facturen te innen


Als jij en je wanbetaler geen akkoord vinden over een minnelijke schikking met betrekking tot een openstaande factuur, of de wanbetaler de voorwaarden van de schikking schendt, gaat ons incassobureau uit Limburg over tot de volgende stap om je openstaande facturen toch te innen. Dit omvat een procedure voor een gerechtelijke invordering, die vervolgens wordt uitgevoerd door een deurwaarder. Dankzij onze expertise met minnelijke en gerechtelijke schikkingen ben je bij ons incassobureau bijna altijd zeker van een positief resultaat waarbij je de openstaande facturen naar bevrediging kunt innen.

Profiteer van een professionele dienstverlening

Bij Incasso GeKa in Limburg profiteer je van een professionele, respectvolle werkwijze om je openstaande facturen te innen. Bovendien wordt je dossier steeds snel opgevolgd en ontvang je een update van elke ontwikkeling via ons online platform. Wanneer je ons contacteert met een vraag om hulp bij incasso, gaan we meteen voor je aan de slag. Neem daarom meteen contact met ons op als je een wanbetaler hebt met een openstaande factuur. Je bereikt ons via het contactformulier of door te mailen naar info@incassogeka.be.Laatste nieuws