✔ Snel een positief resultaat 

✔ Updates over elke ontwikkeling

✔ Positief resultaat in meer dan 85% dossiers

Invordering via een incassobureau

Als je de invordering van een openstaande rekening wilt laten verlopen via een incassobureau, staat Incasso GeKa uit Houthalen-Helchteren voor je klaar. Ons Limburgs incassobureau heeft ruim tien jaar ervaring met zowel minnelijke als gerechtelijke schikking en helpt bedrijven graag met een snel en positief resultaat. Daarbij hanteren we een persoonlijke en assertieve werkwijze met respect voor alle betrokken partijen.


Neem contact op voor meer informatie

Bel: 011 98 82 58

Invordering van openstaande bedragen via ons incassobureau


Wanneer je een klant, leverancier of huurder hebt die weigert een openstaande factuur te betalen, ook na een aanmaning, wil je de invordering laten verlopen via een professioneel incassobureau. Incasso GeKa beschikt hiervoor over de nodige kennis en ervaring. Wanneer eerdere stappen en bemiddeling op niets uitdraaien, schakel je eenvoudig een jurist van ons incassobureau uit Houthalen-Helchteren in om een procedure voor gerechtelijke invordering op te starten. Tijdens de zitting pleit deze jurist jouw zaak totdat de rechter een vonnis velt, in jouw voordeel. Blijft de betaling van je wanbetaler ook na het vonnis nog uit? Dan schakelt ons incassobureau uit Limburg een deurwaarder in voor de invordering van het te betalen bedrag.


Contacteer ons
 

Succes in slechts enkele stappen

1

REGISTRATIE

Incasso GeKa maakt uw account aan en bezorgt u de login van ons platform.

2

ONLINE INGAVE DOSSIER

Eenmaal uw account geactiveerd, kunt u onmiddellijk via ons gebruiksvriendelijk online platform 24/7 uw dossiers en onbetaalde facturen beheren. Hier kan u tevens de status en ondernomen acties van elk dossier opvolgen.

3

MINNELIJKE INVORDERING

Van zodra uw vordering in het online platform wordt ingegeven, start Incasso GeKa met een minnelijke invordering. We treffen eventueel een afbetalingsregeling of trachten te bemiddelen in een discussie.

4

GERECHTELIJKE INVORDERING

Indien de minnelijke invordering zonder resultaat blijft, starten onze juristen de procedure tot gerechtelijke invordering op.

5

RESULTAAT

Na positieve afronding van het minnelijk of gerechtelijk traject wordt het factuurbedrag van uw dossier op uw rekening overgeschreven.

 

Kies voor een professionele opvolging met positief resultaat


Wanneer je ons incassobureau inschakelt voor de invordering van openstaande schulden, zoals onbetaalde huur, ben je verzekerd van een professionele opvolging. Via ons online platform ontvang je bovendien updates over elke ontwikkeling in je dossier zodat je altijd op de hoogte blijft. Onze transparante, assertieve maar respectvolle aanpak loont: meer dan 85% van onze dossiers kent een positief einde voor onze klanten. Wil jij ook ontdekken hoe ons incassobureau jouw bedrijf kan helpen bij een invordering? Contacteer ons dan via een e-mail naar info@incassogeka.be of via het contactformulier voor een afspraak. Dan komen we bij je langs voor meer uitleg en kunnen we je traject meteen starten.