De voordelen van samenwerken met een incassobureau.

Wanbetalers, openstaande facturen, herinneringen, aanmaningen, loze beloftes … Het zijn allemaal tijdrovende termen waarmee elke ondernemer vroeg of laat mee te maken krijgt.  Termen waarin wij als incassobureau gespecialiseerd zijn, het is ons vak.

Het inschakelen van  een incassobureau kan u dus van veel kopzorgen besparen en zal u zowel op korte als op lange termijn tal van voordelen bieden. U zal op korte termijn uw onbetaalde facturen sneller betaald zien en op lange termijn  zal u een beter inzicht op de kredietwaardigheid van uw klanten verkrijgen. Het incassobureau zal kosten noch moeite sparen in het opvolgen van uw openstaande facturen en het aanmanen van uw debiteuren. Ondertussen kan u uw tijd en energie steken in het verder uitbouwen van uw bedrijf.  Gedaan met die tijdrovende telefoontjes en herinneringen. Laat dat maar over aan ons.

Indien u zelf onbetaalde facturen heeft of vragen omtrent onze werkwijze dan helpen wij u graag verder.  Neem vrijblijvend contact met ons op dan overlopen wij graag alle mogelijkheden met u, van aanmaning tot het inschakelen van een deurwaarder.